ELECTRA

ELECTRA
Electra y Orestes

miércoles, 16 de marzo de 2011

LA ATLÁNTIDA

¿MITO O REALIDAD?
Tras ver el documental de clase, ¿cuál es vusetra opinión? Siempre argumentada.

6 comentarios:

Unknown dijo...

El mito de la Atlantida, puede que sea cierto ya que en el documental, descubren cosas que se descnocian, pero hasta que no terminemos de ver el documental, no podre decir con seguridad, si el mito es verdad... aunque ahora a mi me parece real!

Saludos Gema! :D

Gema G. dijo...

Doncs demà l'acabem de vore i em dius que penses!!!Però jo cre que no és el documental el que ho aclarirà, al i i al cap és una opinió molt personal, ja voràs!

Unknown dijo...

M'alegre que dema l'acabem de vore! Ja se que l'opinio és personal i no depen del documental, per això he dit que crec que es veritat, però no com aquell home ho va somiar! :D

Unknown dijo...

Ja que hem d'escriure alguna cosa donaré la meua opinió. Jo crec que com que es una llegenda per començar ja no es del tot creïble ja que son històries que es conten de pares a fills i que amb el pas del temps sofreixen alguns canvis i l'història que tenim ara pot ser molt diferent a la inicial. Com diu el documental Plató deixa escrits amb descripcions les quals poden ser interpretades de diferent forma depen de qui les llisca, a més basarse en somnis, art dels avantpassats no es fiable ja que ningu de nosaltres sabem com pensaven aquestes persones per poder interpretar d'una mateixa figura les infites coses que poden ser. Despres de molt de temps d'inventigacions ningu ha conseguit afirmar que la Atlantida va existir, per lo tant per a mi no es mes que un mite. També es deveres que no tot ha d'estar cientificament demostrat per afirmar o negar alguna cosa però hui per hui la meua opinio es aquesta.

Gema G. dijo...

Per favor signeu amb el vostre nom, pq jo amb els noms del email no sé de vegades qui sou!!!!!

Unknown dijo...

Soc Rocío pero esque jo açó no se masa be com va.